Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasházkezelők-Zala megye képes leírás - Társasházkezelők.tlap.hu
részletek »

Társasházkezelők-Zala megye - Társasházkezelők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsashazkezelok.tlap.hu » Társasházkezelők-Zala megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Andorné és Társa Bt

Andorné és Társa Bt

1992 óta kezelünk kisebb-nagyobb társasházakat Keszthelyen és vonzáskörzetében. A nap 24 órájában azon dolgozunk, hogy a csaknem 90 társasházunkban a legnagyobb rendben menjenek a dolgok. Házaink könyvelését megbízható mérlegképes könyvelőnk végzi, szakiparosaink a lehető legrövidebb időn belül segítenek megoldani a házakban felmerülő problémákat. Eddigi valamennyi referenciánkat (felújítások, szigetelések, homlokzatjavítások) a társasházakra szabott, kedvező hitelkonstrukciókkal, vagy a ház megtakarításaiból értük el lakóink megelégedésére. Az első társasházunk anyaga egy nagy papírdobozban érkezett hozzánk, azóta a megnövekedett bizalom jeleként újabb és újabb házak közös képviseletével bíztak meg bennünket. 1992 óta egyetlen fillért sem költöttünk reklámra. Ez a mi reklámunk. Amennyiben bármilyen kérdésük van a társasházkezeléssel kapcsolatban, forduljanak hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken, vagy keressenek fel bennünket az irodánkban az ügyfélfogadási napjainkon... Tisztelettel, Andor Béláné cégvezető, cégtulajdonos

Kuzma Könyvelés és Társasházkezelés

Kuzma Könyvelés és Társasházkezelés

A társasházkezelés keretében a 2003. évi CXXXIII. tv. előírásai szerint elvégezzük. A jelenleg általunk kezelt társasházak közt van egyedi és van központi fűtéses társasház is. Széles körű kapcsolatrendszert építettünk ki a városban működő megbízható szakemberekkel, így bármilyen probléma vagy karbantartási munka esetén gyors és szakszerű beavatkozást biztosítunk. Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy rendszeres kapcsolatot tartsunk a Számvizsgáló Bizottság tagjaival, valamint a lakókkal. Ennek érdekében személyesen és telefonon is állunk rendelkezésükre.

Lész Kft

Lész Kft

A Lakáskezelő, Építőipari és Szolgáltató Kft. jogelődjével együtt mintegy 60 éves múlttal rendelkezik. Megalakítása 1950-ben történt, mint a Zalaegerszegi Ingatlankezelő és Közvetítő Vállalat, feladata pedig az állami (tanácsi) tulajdonú lakások kezelése volt. 1992. január 1-től pedig az IKV jogutódjaként átalakult Lakáskezelő, Építőipari és Szolgáltató Kft-vé, mint a Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzatának egyszemélyes Kft-je. Társaságunk ekkor közel 4200 bérlakást és 400 db nem lakás célú helyiséget kezelt. 1995. évtől folyamatosan történő önkormányzati lakások eladása után jelenleg több, mint 840 önkormányzati bérlakást és több mint 200 db nem lakás célú bérleményt kezelünk (garázsok, raktárak, üzletek), állományi létszámunk pedig 4 fő. Az önkormányzati bérlemények kezelésén túl építőipari kivitelezést, karbantartást, víz-és szennyvízszerelést, hideg burkolási munkákat, lakásfelújításokat, valamint ingatlan értékbecslési tevékenységet is folytatunk. Cégünk további jelentős profilja társasházak közös képviseletének ellátása, melyet 112 társasháznál látunk el. Tevékenységünket szakképzett (OKJ-s) kollégák látják el. 2013-as évtől a társasházi közös képviseleti tevékenységünket, a tulajdonosok részére Internetes lekérdezési lehetőséggel bővítettük.

Markotán Tibor

Markotán Tibor

Vállalom: társas (lakó-, iroda-, kereskedelmi-, ipari-) ingatlanok kezelésében, üzemeltetésében szaktanácsadást, társas ingatlanok kezelési-, gazdálkodási tervinek készítését, társas ingatlan gazdálkodás-, energiagazdálkodás-, működés átvilágítását, válságkezelését, probléma megoldás tanácsadást, társas ingatlan szak(mai)tanácsadást, társas ingatlan kezelés szak(mai)vélemény készítését.

Tuti menü