Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasházkezelők-Vas megye képes leírás - Társasházkezelők.tlap.hu
részletek »

Társasházkezelők-Vas megye - Társasházkezelők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsashazkezelok.tlap.hu » Társasházkezelők-Vas megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bartók Béla Lakásfenntartó Szövetkezet

Bartók Béla Lakásfenntartó Szövetkezet

Tisztelt Látogató! Szeretettel köszöntjük lakásszövetkezetünk honlapján! Bízunk abban, hogy honlapunk segítségére lesz Önnek abban, hogy jobban megismerhesse szövetkezetünket, szolgáltatásainkat, tájékozódhasson az ingatlanát érintő történésekről, eseményekről. Bemutatkozás A lakásszövetkezet cégbíróságon bejegyzett székhelye, Szombathelyen a Szűrcsapó utca 26/F szám alatt található. Ezen a címen működik a lakásszövetkezet irodája is. A lakásszövetkezet irányításáért, működéséért, gazdálkodásáért felelős munkatársak ebben az épületben végzik tevékenységüket. Ügyfélfogadási időben itt kereshetik fel ügyintézőinket a lakásszövetkezetünk iránt érdeklődők. A Bartók Béla Lakásfenntartó Szövetkezet 1970. augusztus 10-én alakult. Jelenleg lakásszövetkezetünkhöz 25 szövetkezeti épület tartozik, ez 1423 lakást, 110 garázst jelent. A szövetkezeti épületeken túlmenően 19 társasház közös képviseletét is ellátjuk, ez további 678 lakást, 23 garázst jelent. Mindösszesen: 2234 ingatlant tart fenn és kezel a lakásszövetkezet.

Concept Line Kft

Concept Line Kft

A Concept Line Kft. családi vállalkozás, mely több éves társasházkezelői, közös képviseleti gyakorlattal látja el tevékenységét Szombathelyen, a törvényben meghatározott feltételekkel. Munkánkat főállásban végezzük, teljes anyagi és erkölcsi felelősséggel. A vállalkozás indítása során kiemelten fontosnak tartottuk, hogy a társasházkezeléssel kapcsolatos teljes körű, megbízható szolgáltatást tudjunk nyújtani partnereinknek. A törvényi szabályozásnak megfelelően precíz és pontos könyvelést végzünk, melyet mérlegképes könyvelő ellenőriz. Ezáltal tevékenységünkről áttekinthető és megbízható elszámolást tudunk a társasházi tulajdonostársak számára biztosítani. Legfőbb erősségünk a kommunikáció. Munkánk során nélkülözhetetlen a kapcsolattartás és a folyamatos tájékoztatás. Egy jó társasházkezelő jó gazdálkodással és a piacon meglévő szolgáltatások optimalizálásával, így pl. szelektív hulladékgyűjtés, energiatakarékos izzók, stb., akár 20005000 Ft közötti megtakarítást érhet el a közös költség befizetéseknél, ami ebben a nehéz gazdasági helyzetben megkönnyíti a tulajdonostársak mindennapi megélhetését. Bízunk benne, hogy rövid bemutatkozásunk elnyerte tetszését, és a jövőben Önt is a partnereink között üdvözölhetjük!

In-Ga Társasházkezelő Kft

In-Ga Társasházkezelő Kft

Vállalkozásunk társasházkezeléssel, ingatlankezeléssel és értékbecsléssel foglalkozik. Vas megye területén versenyképes díjakkal, teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani megbízóink részére. Az általunk kezelt ingatlanok tulajdonosai számára igény esetén díjmentes hozzáférést biztosítunk az általunk alkalmazott online rendszerhez, melynek révén egyenlegüket folyamatosan nyomon tudják követni. A könyvelési, ügyviteli feladatokat a Társasházak nyilvántartásához és könyvvezetéséhez kialakított programmal végezzük. Könyvelésünk naprakész, nyilvántartott adataink hitelesek. A Társasház működését érintő-azonnali beavatkozást igénylő-hibaelhárítás feladat ellátása érdekében munkaidőn túli, hétvégi és ünnepnapi mobiltelefonos ügyeletet biztosítunk. A közös képviselet átvételekor pontos és részletes felmérést készítünk a Társasház pénzügyi és műszaki helyzetéről. Az átvétel időtartama alatt megbízóink számára az első hónapban társasházkezelési díjat nem számítunk fel. Ez alatt az idő alatt dokumentáljuk a ház jelenlegi gépészeti, épületszerkezeti és gazdasági állapotát és a számvizsgálók bevonásával tervet készítünk a jövőre vonatkozóan. Kérünk minden olyan lakóközösséget, akik közös képviselőt keresnek, esetleg közös képviselő váltáson gondolkodnak, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot, tájékozódjanak szolgáltatásainkról, tevékenységeinkről. Üdvözlettel, In-Ga Társasházkezelő Kft

Sárvár Ingatlan

Sárvár Ingatlan

Cégünk a 2003. évi CXXXIII. Törvény alapján a szükséges szakképesítés birtokában több éves tapasztalattal vállalja Társasházak Kezelését és Közös Képviseletét teljes körű műszaki, jogi, és pénzügyi-számviteli tanácsadással és bonyolítással. Régi épületeit felújítjuk, az újat karbantartjuk mert nekünk az Ön vagyona a legfontosabb! Forduljon hozzánk bizalommal, bennünk nem csalódik!

Tuti menü