Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasházkezelők-Szabolcs-Szatmár-Bereg megye képes leírás - Társasházkezelők.tlap.hu
részletek »

Társasházkezelők-Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - Társasházkezelők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsashazkezelok.tlap.hu » Társasházkezelők-Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
Barna Társasházkezelés

Barna Társasházkezelés

Megbízható Közös Képviselőt keres? Aki: valóban a társasház érdekeit képviseli, a tulajdonosok közreműködésével, és jóváhagyásával irányítja a társasház ügyeit, folyamatosan keresi a megtakarítási és bevételszerzési lehetőségeket, a közös költség csökkentése érdekében, minden hónapban hibafelmérést és igény szerint fogadóórát tart társasházukban, hogy minél hamarabb megoldja a felmerülő problémákat, karbantartási és felújítási tervet dolgoz ki és hajt végre, a folyamatos állagmegóvás érdekében, leellenőrizhető. A megoldás: BARNA Társasházkezelés Társasházak teljes körű közös képviselete, könyvelése

Beregi Társasházkezelő Kft

Beregi Társasházkezelő Kft

A Beregi Társasházkezelő és Szolgáltató Kft. 2008. 05. 08-án lett a cégbíróságon bejegyezve. A társaság tulajdonosa: Beregi Anikó és lánya. Fő tevékenység: társasházkezelés és könyvelés. Mindkét tevékenységhez a szükséges OKJ-s képzettséggel Beregi Anikó ügyvezető rendelkezik, aki a könyvelést 15, a társasházkezelést 10.-ik éve végzi, - a cégalapítást megelőzően egyéni vállalkozás keretén belül. Vállalkozásunk a Magyar Társasházkezelők Országos Egyesületének tagja, így a szakmai ismereteinket is folyamatosan bővíteni, illetve a változásokat naprakészen követni tudjuk. A társasházak könyvelését és az egyéb analitikus nyilvántartást a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetsége által ajánlott Házmester számítógépes programon végezzük, amely 2008-ban szakmai különdíjat kapott. Jelenleg kettőezer albetétet (lakás, üzlet és garázs) kezelünk Nyíregyházán, Nagykállóban, Újfehértón és Nyírbátorban. A társasházkezelés összetett feladat, melynek egy személy már csak időben sem tud megfelelni, mivel nem lehet egy időben a bankban, a biztosítónál, az önkormányzatnál valamelyik szolgáltatónál vagy hatóságnál és nyilván ekkor nem tud sem telefonon sem személyesen ügyfelet fogadni. Ezen problémák kiküszöbölésére, a tulajdonosok ügyes-bajos dolgaikkal bizalommal fordulhatnak munkatársainkhoz.

Fodor Ház Invest Bt

Fodor Ház Invest Bt

Cégünk, a Fodor Ház Invest Bt. 2007. évben alakult. Tevékenységünk: Nyíregyházán fekvő társasházak, ingatlanok teljes körű kezelése, üzemeltetése. Tevékenységünket a társasházakról szóló 2003. évi CXXXIII. törvény alapján végezzük. A társasházak közös képviseleti feladatát erre vonatkozó szakirányú képesítéssel végezzük, a telephely szerinti önkormányzatnál regisztrált társasházkezelők vagyunk. Cégünk tagja a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesületének. Filozófiánk: Szoros kapcsolatot tartunk a tulajdonosokkal illetve a Számvizsgáló Bizottságokkal annak érdekében, hogy erősítsük a tulajdonosi szemléletet. Fontos szempont, hogy az általunk kezelt társasházak kintlévőségeit minél kisebb mértékűre szorítsuk le. Ehhez minden eszközt igénybe veszünk. ovábbi részletekért, kérjük olvassa el Társasházkezelésünket, kérje részletes árajánlatunkat, illetve vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailben, vagy személyesen! Szívesen állunk rendelkezésére!

Sós és Társa KKT

Sós és Társa KKT

Cégünket 1993-ban alapítottuk, családi vállalkozásként. Nyíregyháza szinte egész területén látjuk el társasházak közös képviseletét. Látogasson el weboldalunkra. Várjuk szíves megkeresését!

Zám-Kuti Bt

Zám-Kuti Bt

A ZÁM-KUTI Ingatlankezelő és Szolgáltató Bt Nyíregyháza első és legrégebbi közös képviseletet ellátó vállalkozása. 16 évvel ezelőtt a betéti társaság alapításával - mint nagyon sokan - olyan munkahelyet szerettem volna teremteni magamnak, melyben szívesen, de önállóan tudok dolgozni és mint családanya is el tudom látni feladatomat. Társasházakkal kapcsolatos alapvető műszaki és jogi ismereteket ingatlanközvetítő és értékbecslő tanfolyamokon szereztem, de ezen túl is érdeklődéssel kerestem a társasházakkal kapcsolatos jogszabályokat, szakirodalmakat, példaértékű bírósági ítéleteket, s azokat a szakembereket is, akiktől tanulhattam. A férjemmel - aki a társam is lett és elmélyült a számviteli ismeretekben - mégis úgy láttuk, hogy a képviseleti tevékenységből származó kiszámítható jövedelem biztosítéka lehet családunk megélhetésének .A vállalkozás folyamatos fejlesztésével, megfelelő ügyfélfogadási hely és rend , számító- és irodagép háttér kialakításával, a megbízások számának emelésével ezt lassan el tudtuk érni. Soha nem gondoltuk, hogy a mi vállalkozásunk a legjobb, azt igen , hogy a lehetőségünk megvan egyre felkészültebbeknek lennünk. Egyik fontos feladatomat próbálom megoldani most, hogy a ZÁM-KUTI BT által képviselt Társasházak tulajdonosai számára internetes elérést, közös költség egyeztetési lehetőséget is ajánlok. Használják sikerrel!

Tuti menü