Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasházkezelők-Somogy megye képes leírás - Társasházkezelők.tlap.hu
részletek »

Társasházkezelők-Somogy megye - Társasházkezelők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsashazkezelok.tlap.hu » Társasházkezelők-Somogy megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Gemt Kft

Gemt Kft

A GEMT Kft. társasház üzemeltetés és közös képviselet területén több éves tapasztalattal rendelkező vállalkozás. Gyakorlatunk van irodaházak és nagyméretű, soklakásos luxus társasházak üzemeltetésében, közösségi életének irányításárában, szervezésében. A létesítményekkel kapcsolatos alábbi tevékenységeket, ezek koordinálását, tervezési és kivitelezési időszakban tanácsadást vállalunk. -Üzemeltetés -Könyvelés, nyilvántartás -Közös képviselet -Ipari tisztítószer forgalmazás Társasház üzemeltetésen és esetleges közös képviseleten kívül vállalunk üzemeltetési szempontok által történő tervvéleményezést, szaktanácsadást, mely észrevételekkel esetlegesen csökkenthetők a későbbi utólagos módosítások, javíthatják a kialakítandó objektum tulajdonosainak közérzetét, megelégedettségét. Több éves üzemeltetői gyakorlat, beszállító piaci ismerete segítségével vállaljuk a helyi beszerzés optimalizálását is.

Kapos Globál 2001 Kft

Kapos Globál 2001 Kft

Cégünk 6 éve foglalkozik társasházak kezelésével, amely teljes körű szolgáltatással, megfelelő, kiépített kapcsolatrendszerrel és szakképzett dolgozókkal áll a tisztelt ügyfelek rendelkezésére. Jelenleg Kaposváron és környékén 60 társasház közös képviseletét látjuk el, biztosítjuk működésüket, felügyeljük gazdálkodásukat. Kezelési feladataink tartalmazzák az épületfenntartáshoz szükséges valamennyi feladatkört, így az építészeti, épületgépészeti, számviteli, pénzügyi, könyvelési, adózási, személyügyi, vezetési- szervezési feladatok ellátását.

Kaposvári Vagyonkezelő Zrt

Kaposvári Vagyonkezelő Zrt

A részvénytársaságon belül működik a Társasházkezelő Csoport, mely fő tevékenységként több mint 15 éve társasházak és lakásszövetkezetek közös képviseletét látja el. A szakképzett dolgozók az ingatlankezelés, pénzügyek és építőipar területén több mint 20 éves szakmai gyakorlattal és komoly szakmai tapasztalatokkal rendelkeznek. A munka kiterjed minden olyan tevékenységi körre, amely a társasházak üzemeltetése során felmerül. Többek között: könyvelés, gazdasági- pénzügyi tanácsadás, adó- és TB ügyek intézése, műszaki tevékenység. A ház működéséhez szükséges éves üzemeltetési költségtervet, karbantartási és felújítási tervet terjesztünk a közgyűlés elé. Nagyobb értékű munka tervezése során saját és idegen kivitelezőktől, vállalkozóktól szerzünk be árajánlatokat. A közgyűlés döntése alapján megrendeljük és ellenőrizzük a munkavégzést. A gazdálkodással kapcsolatos adatokat egy speciális, társasházaknak kifejlesztett számítógépes programrendszerrel tartjuk nyilván, figyelve a költségek alakulását és a rendszeres közös költség fizetést. A gazdálkodási adatokról negyedévente tájékoztatjuk a számvizsgáló bizottságot. A közgyűlés által választott számvizsgáló bizottságnak - az ellenőrzési feladatok ellátása céljából - biztosítjuk a házzal kapcsolatos könyvelési adatokba való betekintést.

Kelemenné Nikovicz Beáta-Társasházkezelés felsőfokon

Kelemenné Nikovicz Beáta-Társasházkezelés felsőfokon

Több éves szakmai tapasztalattal, társasházkezelő, mérlegképes könyvelő végzettséggel vállalom Társasházak, lakóparkok kezelését. A Társasházi Törvénynek megfelelően a Közgyűlés határozatait előkészíteni és végrehajtani, gondoskodva arról, hogy azok megfeleljenek az Alapító Okirat és a Szervezeti Működési Szabályzat ( SzMSz ) rendelkezéseinek. Megszervezem és ellenőrzöm az ingatlan üzemeltetését, tisztán tartását, gondnok munkájának koordinálását, a gépészeti, elektromos, központi berendezések karbantartását, hibaelhárítását, kárrendezését. Rendszeresen ellenőrzöm a közüzemi díjak (víz, csatorna, távhő, villany) számláit, a mérőórák állását, megelőzzük a túlfizetéseket. Kivitelezőktől árajánlat bekérése egyeztetéssel, közgyűlés elé terjesztése.

Tuti menü