Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasházkezelők-Pest megye képes leírás - Társasházkezelők.tlap.hu
részletek »

Társasházkezelők-Pest megye - Társasházkezelők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsashazkezelok.tlap.hu » Társasházkezelők-Pest megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
Közös Kép Társasházkezelő

Közös Kép Társasházkezelő

A társasházak szerződéseit folyamatosan ellenőrizzük, hogy a legjobb áron kapják meg, amire szükségük van. A tulajdonosokat mindenről érthetően tájékoztatjuk, hogy ellenőrizni tudják a gazdálkodást és a működést. Minden ehhez szükséges dokumentumot rendelkezésre bocsátunk. Egy öreg háznál általában a korszerűsítés a cél, egy újabbnál pedig az állagromlás megelőzése. A tulajdonosokkal közösen döntünk a társasház céljairól, és az odavezető útról. Ha a ház eldöntötte, mit akar megvalósítani, minden forrást, pályázatot meg kell találnunk. Így érhető el, hogy az elkezdett beruházások biztonságosan be legyenek fejezve. Csak akkor mondhatjuk, hogy rendben működik a társasház, ha minden számlának, bizonylatnak, vagy éppen kulcsnak megvan a helye, és amihez lehet, elektronikusan is hozzáférünk. A tulajdonosokat mindenről érthetően tájékoztatjuk, hogy ellenőrizni tudják a gazdálkodást és a működést. Minden ehhez szükséges dokumentumot rendelkezésre bocsátunk. A mi feladatunk gondoskodni arról, hogy a ház a megfelelő partnerekkel, korrekt áron legyen karbantartva, majd felújítva. Megszüntetjük azt az állapotot, amikor már szemmel látható,hogy nincs gazdája a háznak. Rendszeres bejárással próbáljuk megelőzni a meghibásodásokat, és szükség esetén azonnal intézkedünk a hibaelhárításról. Minden tulajdonos érdeke,hogy ne csak a lakásában,hanem az ajtaján kívül is rendezett legyen a környezet.

Liverno Kft

Liverno Kft

Több éve kezelünk társasházakat, eddig főként ajánlás, legnagyobb örömünkre megelégedés alapján. Korábban egyéni vállalkozásként működtünk és 2010 januárja óta, mint Liverno Kft. is elérhetőek vagyunk. Válasszon minket közös-képviselőnek, kérjen ajánlatot. A beérkező megkeresések után, felvesszük Önökkel a kapcsolatot és szakembereink segítségével átvizsgáljuk a társasházat. Ajánlatot teszünk a közös képviselet szakszerű ellátására, a költséghatékonyság szem előtt tartásával. A Liverno munkatársai, cégünk, több éve magas színvonalon, ügyfeleink megelégedése mellett kezeli, képviseli a közösség érdekeit. Online irodánkban, meglévő ügyfeleink a honlapunkon a társasházak dokumentumait a regisztrálást követően bármikor letölthetik. A weboldalunkon regisztrált ügyfeleink, folyamatosan értesülhetnek az új hírekről. A Liverno munkatársai a szakterületükön kimagasló szaktudással rendelkeznek. Munkánk során a személyes kapcsolattartásra, és a jó viszony kiépítésére törekszünk.

Star-Auditor Kft

Star-Auditor Kft

Cégünk a társasházkezelést 2012. januárjában kezdte meg. Mára már több társasházat is kezelünk Diósdon, Érden és Budapesten. Nagyon sok pozitív visszacsatolást kaptunk az általunk kezelt társasházak tulajdonosaitól, melyet a lelkiismeretes munkánknak és a költségek folyamatos csökkentéseknek köszönhetünk. (Erről többet a Referenciák oldalon olvashat.) 2015-től tevékenységünket szeretnénk kiterjeszteni Székesfehérvárra is. Társaságunk, a Star-Auditor Kft. több éve foglalkozik könyveléssel, társasházkezeléssel. A közös képviselet ellátását a társasházakról szóló 2003. évi CXXXIII. törvény és a vonatkozó egyéb jogszabályok alapján végezzük. Célunk a társasházak kiegyensúlyozott és áttekinthető pénzügyi helyzetének kialakítása, mellyel tervezhető környezetet teremtünk a szükséges fenntartási és beruházási feladatok végrehajtására. Fontos számunkra, hogy a társasházak egyedi igényeit is figyelembe vegyük a kezelésük során, hiszen nincs két egyforma társasház. Igyekszünk a működésünk kezdete óta felhalmozott tapasztalatainkkal és a szakmai tudásunkkal a lehető leghatékonyabb módon ellátni a kezelésünk alá tartózó társasházakat. Arra törekszünk, hogy a felújításokat pályázati pénzek kihasználásával valósítsuk meg, hogy a tulajdonosokra kevesebb költség háruljon.

Társasházkontroll Kft

Társasházkontroll Kft

Célunk... ...egy fejlődő, összekovácsolódó, nyugodtan, biztonságban, együtt élő társasházi közösség építése.' Buzsáki Andrea társasházkezelő Társasházkont roll Kft - Kezeljük a helyzetet

Zape Ingatlan Kft

Zape Ingatlan Kft

A Zape Ingatlan Menedzsment és Tanácsadó Kft. ( Cg.: 1309152627 ) 2011. decemberében alakult, fő tevékenysége a társasházkezelés, közös képviselet valamint a lakásszövetkezeti ingatlanok kezelése. A társaság humán részlege szupervízióval, mediációval és érzékenyítő tréningek tartásával foglalkozik. A társaság fő működési területe társasházkezelés, közös képviselet és lakásszövetkezeti ingatlanok kezelése tekintetében Dunakeszi, Budapest, Fót, Vác és Szentendre. Dunakeszi Város Jegyzője kiadta az igazolást, a társaság üzletszerűen végzett társasház-kezelői tevékenység nyilvántartásba vételéről, a nyilvántartási szám: D/4/2012/TG A cég egyik tulajdonosa Zákonyi Péter műszaki igazgató. A Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett 1975-ben Gépészmérnöki, és az egyetem Gazgasági Mérnöki Szakán 1990-ben Gazdasági mérnök diplomát. A cég másik tulajdonosa Zákonyiné Zubi Valéria ügyvezető, aki egyben ellátja a humán terület vezetését is. Az Orvostovábbképző Intézet Egészségügyi Főiskolai Karán szerzett 1986. évben diplomát. Ugyan csak ezen a főiskolai karon 1993. évben családgondozó-szakosító képzésen vett részt.

Tuti menü