Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasházkezelők-Komárom-Esztergom megye képes leírás - Társasházkezelők.tlap.hu
részletek »

Társasházkezelők-Komárom-Esztergom megye - Társasházkezelők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsashazkezelok.tlap.hu » Társasházkezelők-Komárom-Esztergom megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ház Gazda Kft

Ház Gazda Kft

Társaságunk 100 %-ban magyar tulajdonosi szerkezettel végzi a társasházak kezelését, miután 2009-es évben a nyugállományba vonuló tulajdonosoktól jogviszonyukat kivásároltuk. A vásárlással a képviseleti tevékenységet jogfolytonosan átvettük, az összes okiratával, dokumentációjával beleértve a képviseleti szerződésekkel, és az összes fellelhető információval együtt. Cégünk küldetése Társasházaink közös képviseletét, tulajdonosok igényének megfelelően, érdekeik messzemenő szem előtt tartásával professzionális színvonalon, munkatársaink tudásával és szorgalmával támogatva, kölcsönös bizalmon alapuló, korrekt áron végzett megoldás, amikor is a képviselet a látható törődés.

Házmesteri Szolgálat Kft

Házmesteri Szolgálat Kft

A Házmesteri Szolgálat Kft. 1994. március 15-től kezdte meg működését. Fő tevékenységi körünk a társasházkezelés, ingatlankezelés, -üzemeltetés. A társasházkezelést 4 fővel látjuk el, alkalmazottaink közül többen is rendelkeznek a tevékenység ellátásához szükséges végzettséggel: 1 főnek ingatlankezelői, 1 főnek társasházkezelői végzettsége van és 2 fő rendelkezik mérlegképes könyvelői végzettséggel. A javítási és egyéb munkákat vállalkozók bevonásával látjuk el. Az elmúlt évek alatt a különböző tevékenységű szakemberek biztos gárdáját sikerült magunk köré gyűjteni. A 24 órás ügyeletet mindig valamelyik kollégánk látja el, az elérhetősége az üzenetrögzítőn hallgatható le, így a hibaelhárítást 2 órán belül a nap bármely szakában meg tudjuk kezdeni. Jelenleg 67 társasház kezelését látjuk el. A kezelés tartalmazza az összes tevékenységet, amely társasházaknál előfordulhat. Így például: karbantartási és felújítási munkák szervezése, -levezetése, pályázatok összeállítása (itt szeretnénk megjegyezni, hogy az elmúlt évek folyamán az általunk kezelt társasházak közül 20 indult és nyert helyi, illetve állami pályázaton), könyvelés, adóbevallások elkészítése, szükséges nyilvántartások vezetése.Egyéb költségeket semmilyen jogcímen nem számítunk fel.Reméljük, hogy a fentiek alapján elnyertük bizalmukat.

Larix Kft

Larix Kft

Tisztelt Társasházban élő Tulajdonos! Köszönettel vettük szíves megkeresését, melyben a Társasházközösség képviseleti teendőinek ellátására vonatkozó árajánlatot, illetve cégünk bemutatkozását kérte. Társaságunk 1992-ben alakult. Azóta a cég fő profilja a társasház-kezelés, -üzemeltetés. Az általunk kezelt Társasházak mindegyike saját bankszámlaszámmal és adószámmal rendelkezik. A társasházakra specializált szoftverünk segítségével naprakészen adunk információt a tulajdonosoknak a társasház anyagi helyzetéről, teljes könyveléséről és a tulajdonosi folyószámlákról áttekinthető formában, nemcsak az év végén, hanem az év bármely napján. Munkatársaink kitűnő eredményű társasházkezelői végzettséggel rendelkező, magasan képzett, tapasztalt szakemberek.

Partner House 2000 Kft

Partner House 2000 Kft

Cégünk fő tevékenysége a társasházak közös képviseletének ellátása. Tesszük mindezt a lakók igényeinek figyelembe vételével, a lakóközösség iránti elkötelezett, valódi partnerként; azaz cégünk filozófiája alapján: a Társasházak Társa-ként. Közigazgatási szakvizsgával, valamint több évtizedes mérlegképes könyvelői múlttal és közös képviselői gyakorlattal rendelkező kollegáink tapasztalata és szaktudása garanciát jelent cégünk megbízhatóságát illetően. Társaságunk jogi képviseletét 9 fős ügyvédi iroda látja el, így mind magánszemélyek, mind gazdálkodó szervezetek /társasházak/ jogi ügyeinek megoldását is vállaljuk. A megyében egyedül álló módon cégünknél lehetőség nyílik valamennyi tulajdonos /albetétes/ számára ügyfélkapu használatára, melyen keresztül a nap 24 órájában figyelemmel kísérhető a társasház valamennyi folyamatban lévő gazdasági és üzemeltetési tevékenysége, az egyéni befizetések egyenlegének megtekintése.

Tuti menü