Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasházkezelők-Hajdú-Bihar megye képes leírás - Társasházkezelők.tlap.hu
részletek »

Társasházkezelők-Hajdú-Bihar megye - Társasházkezelők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsashazkezelok.tlap.hu » Társasházkezelők-Hajdú-Bihar megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Alpha House Kft

Alpha House Kft

A Alpha House Kft. tevékenysége debreceni társasházak és panel épületek közös képviseletének ellátása mellett kiterjed az új építésű társasházak, lakóparkok kezelésére is Hajdú-Bihar megye egész területén. Cégünk fő törekvése, hogy megmutassa, Társasházát lehet olcsóbban és jobban működtetni, annál, ahogy most jelenleg Társasháza üzemel, ahogy azt most működtetik. Azon társasházakban, ahol mi látjuk el a közös képviseleti teendőket, első lépésként felülvizsgáljuk a társasház működési költségeit, hol lehet megtakarítást elérni. Nem számítunk fel külön könyvelési díjat, nincs telefon és egyéb rejtett költség sem, amelyet a Társasházra hárítanánk. Tagjaink mindegyike rendelkezik a feladat ellátásához szükséges társasházkezelői végzettséggel, ezen kívül műszaki, közgazdasági és mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkező szakember is van tagjaink között. Kérésével, kérdésével állandóan elérhet bennünket. Számunkra nagyon fontos a tulajdonosok megfelelő tájékoztatása. Műszaki szakembereink révén gyorsan és szakszerűen javítjuk ki a Társasház közös tulajdonú helyiségeiben hirtelen fellépő hibákat. Amennyiben nincs megelégedve jelenlegi közös képviselőjével, vagy azt tapasztalja mehetnének jobban és legfőképpen hatékonyabban Társasháza dolgai, keressen meg bennünket, hívja kollégáinkat ajánlatkérés céljából.

Debreceni Andrea Társasházkezelő

Debreceni Andrea Társasházkezelő

Debreceni Andrea - Társasházkezelés Debrecenben! Társasházakról kicsit másképp (is)...! Komplex szolgáltatás társasházak részére; kezelés, képviselet, könyvelés!

Debreceni Társasházkezelő Kft

Debreceni Társasházkezelő Kft

A Debreceni Társasházkezelő Kft. társasházak/ingatlanok kezelésével, közös képviseletével foglalkozik. Jelenleg is több debreceni társasház közös képviseletét látják el, ahol a megbízó társasház és a tulajdonosok igényeihez rugalmasan alkalmazkodva látják el feladataikat. A vállalat dolgozói kitűnően ismerik a társasházra vonatkozó törvényeket, rendeleteket, jogszabályokat, így maximálisan oda tudnak figyelni azok betartására, végrehajtására. Munkájukat a tulajdonosok közül választott Számvizsgáló Bizottság ellenőrzésével és segítségével végzik, így a folyamatos kontroll lehetősége biztosított.

Nyitakő Kft

Nyitakő Kft

A Nyitakő Kft. főtevékenysége a teljes körű társasházkezelés. A társasházkezelés, a közös képviselet alapvetően bizalmi alapokon nyugszik, és szakmai hozzáértést kíván. A közös képviseletet és a társasházkezelést szakképzetten, már 1995-től gyakoroljuk Debrecenben főleg az Újkertben. Gépész-, informatikai-, közgazdasági-, mérnök és mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkezünk. 2009 - 2014 között 10 házat a panelprogram keretében teljesen felújíttattunk. A kezelésünkben lévő házak a folyamatos felújításoknak köszönhetően nem vesztik el az értéküket és mindenkor piacképesek. A társasházkezelést és a közös képviseletet megbízási szerződéssel végezzük. Alvállalkozói rendszerben minden szakmában rendelkezünk gyakorlott szakemberekkel, kialakult kapcsolatokkal, amivel biztosítani tudjuk a folyamatos, szakszerű ingatlankezelési tevékenységet. A jogi képviseletünket a dr. Nagy Tibor Ügyvédi Iroda látja el, a közjegyzői feladatokkal dr. Harsányi Ágnes közjegyzőt bízzuk meg. Új szolgáltatásként bevezettük az on-line egyenleg lekérdezést és a társasház legfontosabb dokumentumai is lekérdezhetővé váltak. (Biztosítás, Alapító Okirat, Szmsz, energia tanúsítvány) Az Szvb tagok közvetlenül lekérhetik az elszámolásokat, kimutatásokat.

Tuti menü