Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasházkezelők-Fejér megye képes leírás - Társasházkezelők.tlap.hu
részletek »

Társasházkezelők-Fejér megye - Társasházkezelők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsashazkezelok.tlap.hu » Társasházkezelők-Fejér megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
1. számú lakásfenntartó szövetkezet

1. számú lakásfenntartó szövetkezet

A mai magyar viszonyok között közel 2 millió ember él, több mint kétszázezer szövetkezeti lakásban. Nyugodtan állíthatjuk, hogy ezek testesítik meg az átlag magyar embert. Ők azok - közöttük mi is - akik nem családi házakban, nem külvárosi és elővárosi villákban élik le életüket, hanem az előző átkos rendszer tán egyetlen jó örökségeként ránk maradt lakótelepi panellakásokban. Fejér megye és e város élen járt a szövetkezeti mozgalomban. 40 évvel ezelőtt úttörő szerepet vállaltunk mi is, minden elő tanulmány és ismeret hiányában. Alakítottuk, szerveztük, irányítottuk ezt a szövetkezetet. Rengeteg gonddal, problémával taktikusan, közös bölcsességgel sikerült megoldani s összetartani a szövetkezet tagságát. Úgy kezdődött, hogy az iparosítási kampány idején sok ember költözött az új munkahelyéhez közel. Az épülő lakásokat a dolgozóknak adták, nem ingyen, de valójában kevesebb pénzért lehetett panellakáshoz jutni. Ez az időszak a mi szövetkezetünkben 1971-72-ben kezdődött. A mi szövetkezetünk 1972. augusztusában a régi Velinszky utcában, a mai Kigyó utca 1-4. számú épületben alakult meg. Indulásként 120 lakás tartozott a szövetkezethez. Ma, a város legnagyobb, de az ország egyik legjelentősebb szövetkezete lett: 3941 szövetkezeti lakás és 900 társasházi lakás kezelését végezzük még ezen felül.

BírLak Társasházkezelés

BírLak Társasházkezelés

Irodánk országosan foglalkozik online társasházkönyveléssel. Több éves tapasztalattal rendelkezünk mely által hatékony és magabiztos munkavégzést tudunk nyújtani partnereinknek. Programunk kifejezetten társasházak könyvelésére szolgál a számviteli törvény előírásainak alkalmazásával és betartásával. Online ügyfélkapu rendszerünk segítségével bárhol és bármikor hozzáférhet a társasház anyagaihoz (kimutatások, befizetések, egyenlegek stb). Önnek nincs más dolga mint eljuttatni hozzánk a társasház bizonylatait elektronikus vagy hagyományos postai úton a többi a mi dolgunk. Szakképzet társasházkezelés Székesfehérváron! Társasházkezelő kollégánk munkáját segíti jogi, pénzügyi képviselőnk. Továbbá kipróbált jó minőségű munkát nyújtó műszaki szakemberek. Fellépő probléma esetén akár hétvégére is elérést biztosítunk. Kérésre helyszíni fogadó órát is tudunk biztosítani a hét bármelyik napján. Folyamatosan figyeljük az önkormányzati és országos pályázatokat ezzel is segítve a Társasházak felújítását, működését. Nálunk nincsenek rejtett költségek , nem számítunk fel telefondíjat , egyéb más összeget. Garanciát vállalunk rá hogy a Vállalási díjon felül nem kell többet fizetnie.

Star-Auditor Kft

Star-Auditor Kft

Cégünk a társasházkezelést 2012. januárjában kezdte meg. Mára már több társasházat is kezelünk Diósdon, Érden és Budapesten. Nagyon sok pozitív visszacsatolást kaptunk az általunk kezelt társasházak tulajdonosaitól, melyet a lelkiismeretes munkánknak és a költségek folyamatos csökkentéseknek köszönhetünk. (Erről többet a Referenciák oldalon olvashat.) 2015-től tevékenységünket szeretnénk kiterjeszteni Székesfehérvárra is. Társaságunk, a Star-Auditor Kft. több éve foglalkozik könyveléssel, társasházkezeléssel. A közös képviselet ellátását a társasházakról szóló 2003. évi CXXXIII. törvény és a vonatkozó egyéb jogszabályok alapján végezzük. Célunk a társasházak kiegyensúlyozott és áttekinthető pénzügyi helyzetének kialakítása, mellyel tervezhető környezetet teremtünk a szükséges fenntartási és beruházási feladatok végrehajtására. Fontos számunkra, hogy a társasházak egyedi igényeit is figyelembe vegyük a kezelésük során, hiszen nincs két egyforma társasház. Igyekszünk a működésünk kezdete óta felhalmozott tapasztalatainkkal és a szakmai tudásunkkal a lehető leghatékonyabb módon ellátni a kezelésünk alá tartózó társasházakat. Arra törekszünk, hogy a felújításokat pályázati pénzek kihasználásával valósítsuk meg, hogy a tulajdonosokra kevesebb költség háruljon.

Táki Társasházkezelő Iroda

Táki Társasházkezelő Iroda

Legfőbb célkitűzésünk, hogy a törvény által előírt közös képviseleti feladatok a lakók mindenkori érdekeinek és elvárásainak megfelelően kerüljenek megvalósításra. Külön figyelmet kell szentelni az időseknek, akik nélkül a mi városunk és házaink most nem lennének itt, hogy részükre a lakhatás minél kényelmesebb és nyugalmasabb legyen. Törekedni kell rá, hogy az épület minél olcsóbban, de a legjobb állapotban maradjon, hogy sokáig szolgáljon minket. Erre garancia az irodánkban lévő három felsőfokú végzettségű szakember. z Iroda az állandó ügyfélszolgálatot ügyeletet tart fenn, amivel elérhető, hogy a panaszokat és bejelentéseket személyesen lehet elmondani, és elkerülhető hogy a lakó egy üzenetrögzítővel legyen kénytelen társalogni. Az iroda tagjai mintegy tíz éve foglalkoznak társasházkezeléssel. Az elmúlt években, több ízben sikerrel pályáztak a Széchenyi pályázatokon, mellyel 2009.-ig százharmincmillió forint vissza nem térítendő támogatást hoztak a társasházaknak. Ezen belül történt ablakcsere a Weiner körúton, a Bercsényi utcában, homlokzatszigetelés a Dózsa Gy. utcában, liftfelújítás a Weiner körúton. 2008.-ban négy újabb társasház kapott új homlokzatot a négy pályázat keretén belül, mintegy 45 millió forint értékben.

Tuti menü