Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasházkezelők-Csongrád megye képes leírás - Társasházkezelők.tlap.hu
részletek »

Társasházkezelők-Csongrád megye - Társasházkezelők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsashazkezelok.tlap.hu » Társasházkezelők-Csongrád megye
Keresés
Találatok száma - 7 db
AnRoD Kft

AnRoD Kft

Társasházak törvényben megfogalmazott közös képviselői feladatainak teljes körű ellátását, könyvelésének, nyilvántartásainak elkészítését vállaljuk. Mérlegképes könyvelői, társasházkezelői végzettség és tizenhét éves tapasztalat garantálja a szakszerű közös képviselői munkánkat. Fontosnak tartjuk a lakók érdekeinek összehangolását, hogy a társasház fejlődni tudjon és a benne lakók igényeit szolgálja. Célunk a mindennapok nyugalmát megteremteni otthonukban.

Block 2000 Ingatlankezelő

Block 2000 Ingatlankezelő

Sokszor felteszik a kérdést, mitől jó egy közös képviselő? Erre nagyon nehéz röviden válaszolni. Szerintünk a közös képviselő akkor jó, ha megtalálja az általa kezelt társasház számára legjobb megoldásokat, és úgy tudja üzemeltetni a társasházat, hogy szinte azt a tulajdonosok nem is érzékelik. A meghibásodásokat a lehető leghamarabb kijavíttatja, az időszakos karbantartási munkákat időben elvégezteti. A felújítási munkáknál előre és hosszú távra tervez. Jó közös képviselő viszont nem létezik, jó lakóközösség nélkül! Önök nélkül nem megy! Összegezve a jó közös képviselő, amikor kell észrevehetetlen, de jól tudja szervezni, irányítani a társasház folyamatos karbantartását, felújítását. Megfelelő technikai háttérrel rendelkezik, hogy ügyfeleit ki tudja szolgálni, tájékozottságában, tudásában naprakész, udvarias, de ha kell tud szigorú is lenni (behajtások, tulajdonosok érdekeinek képviselete). Mi igyekszünk ezeknek a követelményeknek megfelelni, és bízunk benne,hogy ebben Ön is partnerünk lesz. Válasszon megbízható, elérhető, tapasztalt közös képviselőt!

Kucko Kft

Kucko Kft

Tisztelt Látogató, köszöntjük megújult web oldalunkon ! Ingatlanjaik értéke folyamatosan nő, így megnövekedett a társasházkezelők, közös képviselők szakmai felelőssége is. A társasházkezelés összetett feladat, melynek egy személy bármilyen felkészült is nem tud megfelelni. A munka magas színvonalú elvégzéséhez szükséges közgazdasági, műszaki, jogi felkészültség is. Társaságunk ezen elvárásoknak kíván megfelelni, melyet szeretnénk Önnek bemutatni. Társaságunk 1994-ben alakult. A társasházak, és lakásszövetkezetek, irodaházak kezelését teljes körűen végzi. Ez magába foglalja a pénzügyi gazdálkodást, adóbevallást, jogi képviseletet, műszaki fenntartást és az ingatlanok gondnoki munkáinak elvégzését. Cégünk alkalmazottjai rendelkeznek a társasház kezelői, illetve ingatlankezelői végzettséggel, továbbá számviteli szakemberrel és építész mérnökkel, akik munkájukat több éves szakmai gyakorlattal végzik. Célkitűzésünk, hogy a ránk bízott ingatlanokat jó gazda módjára, megbízhatóan és szakszerűen kezeljük hosszú távon.

Stílusházak 2008 Kft

Stílusházak 2008 Kft

Társasházak képviselete, kezelése és üzemeltetése! Célterületünk a szegedi új építésű társasházak! Célkitűzéseink A hagyományos társasház kezelésen kívül igyekszünk egyedi igényeket is szolgálni: Takarítás, Zöldterület kezelés, Hibaelhárítás szakképzett gárdával, Biztosítások ügyintézése, Kapcsolattartás az önkormányzattal Végleges és ideiglenes használatba vételi engedélyek teljes körű ügyintézése, Független hitelügyintézés. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a következő területeken: Tűzcsapok létesítése, építtetése. Kémények magasításának ügyintézése. Közművekkel kapcsolatos ügyintézés (víz, gáz, áram,kábel Tv bekötése). Új, szervezetlen lakóközösségek társasházzá alakítása sok éves gyakorlatunk alapján.

Szisz szeged Kft

Szisz szeged Kft

Szegedi Ingatlankezelő és Szolgáltató Kft. (Szisz szeged Kft) Ingatlankezelői tevékenységét 20 éve végzi a legtöbb tulajdonos megelégedésére. A tulajdonosok kulturált és korrekt kiszolgálása érdekében magas színvonalú irodai szolgáltatás nyújtunk. Az irodában minden társasházat érintő kérdésben illetve problémában segítséget nyújtunk. Munkatársaink készséggel és megfelelő szakmai tudással állnak az önök rendelkezésére.

Társasházkezelés Szegeden

Társasházkezelés Szegeden

A belső rendszerben a tulajdonosok egymással és a közös képviselőjükkel való kommunikáció leegyszerűsíti a társasházi ügyintézést. Ha Ön, vagy Önök is szeretnének egy ilyen 'modernebb' jellegű társasházi ügyintézést, bátran keressenek fel! Minden általam kezelt ingatlannak saját oldala van, így internetes megjelenést biztosítok az esetleges albérleti és ingatlan eladási szándék megvalósításának segítésére. A társasházak a közös tulajdonban lévő albetétjeik kiadásának meghirdetését is segíti a saját portál. Nem elhanyagolandó a domain név sokat javít a megkeresési rátán. Ezen felül biztosítok egy közös társasházi e-mail címet, amely az érkező e-mailket azoknak továbbítja akiket a társasházi közgyűlésen megjelölnek.

VIDIX Bt

VIDIX Bt

A színvonalas szolgáltatás biztosítása, a lakóépületben az Önök mindennapi kényelmének, komfortérzetének, biztonságának fontos feltétele. A házkezelés, a közös képviseleti feladatok ellátása számos gonddal jár, és speciális szakértelmet, szaktudást - ingatlankezelő, vagy társasház kezelői végzettséget - tájékozottságot, gyakorlatot igényel. Mindezt mi megpróbáljuk dinamikusan, szakszerűen, költséghatékonyan és más szemszögből, gondos gazda módjára intézni. Nálunk fontos a tulajdonosokkal történő folyamatos aktív kapcsolattartás, kommunikáció. Tevékenységünket teljes körű pénzügyi felelősség vállalásával végezzük.

Tuti menü