Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasházkezelők-Budapest képes leírás: PFM - URBS [2. oldal]
részletek »

Társasházkezelők-Budapest: PFM - URBS [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tarsashazkezelok.tlap.hu » Társasházkezelők-Budapest
Keresés
Találatok száma - 24 db
PFM közös képviselet - társasházkezelés

PFM közös képviselet - társasházkezelés

Társaságunk budapesti lakóparkok és társasházak számára a következő szolgáltatást biztosítja: Társasházkezelés, műszaki technikai eszközök berendezések szakszerű működtetése, tervszerű karbantartása, közös képviselet, pénzügyi gazdálkodás, könyvelés, lakói folyó számla egyenlegek vezetése, leltározás, beszámolók elkészítése, közgyűlések megszervezése, a tulajdonosi döntések végrehajtása, lakói fogadóórák tartása, rendszeres kapcsolat a számvizsgáló bizottsággal, ingatlanüzemeltetés (fűtés, hűtés, szellőztetés, vízellátás, csatornázás, erős és gyengeáramú rendszerek, felvonók), ingatlankezelés, (takarítás, hulladékkezelés, őrzésvédelem, rovar-rágcsálóirtás, kertészet, parkgondozás, épülettechnikai felújítások bonyolítása, műszaki ellenőrzése, és energetikai szakértői tevékenység (energia auditálás, épületenergetikai tanúsítás, energiagazdálkodás, energia tanácsadás, energia szerződések felülvizsgálata) ellátása.

Prima Home Kft

Prima Home Kft

Tisztelt Társasházi Tulajdonosok! Lehet, hogy az Önök háza mentes mindenféle szokásos problémától és teljes mértékben elégedettek jelenlegi közös képviselőjükkel, akkor szerencséjük van. Sajnos elég kevés tulajdonosi közösség mondhatja ezt el magáról. Ám ha úgy érzik: - gazdátlan a ház, nehézkes és lassú az ügyintézés, - nem, vagy csak ritkán érhető el a közös képviselőjük, a telefonját pedig szinte fel sem veszi, - sok a kintlévőségük és mintha ez ügyben nem is történne semmi, - elnagyoltak a beszámolók, érthetetlenek, felszínesek (és ebben a formájukban a törvényeknek sem felelnek meg) a költségvetési és elszámolási tételek, - a pályázati lehetőségekről csak akkor értesülnek, ha arra a számvizsgáló bizottság tagjai rákérdeznek, vagy maguk hívják fel rá a közös képviselet figyelmét, akkor szembe kell nézni a ténnyel: Eljött a váltás ideje!

SZV Társasházkezelő Kft

SZV Társasházkezelő Kft

mennyiben úgy érzi jelenlegi képviselőjük nem figyel oda a ház problémáira, ha hónapok óta a társasház felé sem nézett, évek óta nincs elszámolás ... Itt az ideje váltani, töltse ki adatlapunkat és mi segítünk Célunk, hogy teljes körű társasházkezelést és lakásszövetkezeti könyvelést nyújtsunk ügyfeleink számára Budapesten és Pest megyében. Fontos számunkra, hogy kezelésünk során a társasház és a tulajdonosok egyedi igényeit figyelembe vegyük. Szolgáltatásunk magába foglalja, műszaki ügyeletet, könyvelést, adó- és biztosítási ügyek intézését, felújítási pályázatok elkészítését. Kezelésünk során 0-24 órás műszaki ügyeletet biztosítunk ügyfeleinknek, így hétvégén és ünnepnapokon is biztosítva van az épületek zavartalan működése. A jogszabályokat folyamatosan nyomon követjük és figyelünk azok betartására. Kérjük, böngéssze weboldalunkat további információért és lépjen kapcsolatba velünk!

TCM Kft

TCM Kft

Ön elégedett a társasházkezelőjével? Ha igen, akkor kérjük, ne olvassa tovább ezt az oldalt. Egy jól bevált társasházkezelő leváltását - felelősséggel - még akkor sem javasolnánk, ha egyébként üzleti érdekünk ezt megkívánná. Egy jó társasházkezelő aranyat ér. Első tanácsunk az, hogy ne cserélje le egy szebb ígéretért. Ha viszont a következő kérdéseink, vagy azok nagyobb része foglalkoztatta már Önt is, akkor mindenképp figyelmébe szeretnénk ajánlani szolgáltatásunkat. Ön rendszeresen megjelenik a lakógyűléseken, de javaslataival, ötleteivel, zárt kapukon dönget? Mindenre az a válasz, hogy nincs rá pénz? Vagy nem jelenik meg ugyan a lakógyűléseken, de érzi, hogy a társasház ügyei rossz irányba mennek? Közös költség befizetései nem látszanak a ház állapotán, és nem érti mire megy el a közös pénz? Megkérdezte már Önt közös képviselője, hogy milyen fejlesztésnek, beruházásnak, felújításnak örülne a legjobban? Úgy érzi, hogy az Ön elé terjesztett költségvetési javaslatok közül a kisebbik rosszat kénytelen elfogadni? Pályázott már a ház valamilyen felújítási támogatásra? Van az Önök házának öt évre előre meghatározott kezelési terve, vagy csak úgy sodródnak évről-évre? Egyes tulajdonosok nem fizetik a közös költséget és a képviselő nem tesz semmit? Elfogy a társasház pénze és folyton pótköltségvetést kell készíteni? Érthető az aggodalma. Ideje váltani.

Tricosal-Társasházkezelés

Tricosal-Társasházkezelés

Elveink, hogy a társasházakat úgy kell üzemeltetni, hogy a tulajdonosokat anyagilag a legkisebb mértékben terheljük, ezért figyelemmel kísérjük mindazokat a lehetőségeket, amikor a társasházak részbeni felújításával összefüggésben pályázati pénzeket lehet igénybe venni. A társasházban szükséges felújítási munkák elvégzésére az értékhatártól függően a vállalkozókat minden esetben versenyeztetjük. A vállalkozók személyének kiválasztásánál ugyancsak támaszkodunk a Számvizsgáló Bizottság (SZB) véleményére. Társasházkezelésünk természetesen rendelkezik szükséges társasházkezelői szakképesítéssel (OKJ 52 7899 03). Műszaki háttérbe tartozó feladataink: tulajdonostársak által bejelentett hibák legrövidebb időn 24 órán belüli megszüntetése azok átvétele. A társasház tulajdonosai által, illetve az SZMSZ-ben meghatározott értékhatártól függően munkák megrendelése, pályázatok bekérése, s azok közül a Számvizsgáló Bizottsággal együttesen, vagy közgyűlésen a legmegfelelőbb árajánlat kiválasztása. A nagyobb munkálatok (igény szerint) Önökkel együtt történő ellenőrzése, átvétele. A ház állagának folyamatos figyelemmel kísérése, ellenőrzése.

Ultimo Bt

Ultimo Bt

Dr. Mészáros Tamás vagyok Képesítéseim. Társasház kezelői képesítésemet a FÜTI OMEGA KFT képzésében szereztem 2005-ben. Ezen kívül rendelkezem jogi diplomával is. Hivatásszerűen 2005. óta foglalkozom társasházak közös képviseletével, üzemeltetésével. Jelenleg több, társasház közös képviseleti teendőit látjuk el a VI., XII.,XIII., és a II., kerületben, munkatársaimmal. Regisztrció:Terézvár osi Önkormányzat Közös képviselő felelősség biztosítás -Allianz Hungária

URBS Ingatlan Kft

URBS Ingatlan Kft

Cégünk, az URBS Ingatlan Kft. 1990 óta tevékenykedik a hazai ingatlanpiacon, melynek ma már valamennyi területén az üzemeltetéstől az ingatlanértékelésen és forgalmazáson át a kivitelezésig jelen vagyunk. Társaságunk, hogy e tevékenységi körök mindegyikében a maximumot tudja ügyfeleinek nyújtani, a 2004-es évben bevezette az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert. E rendszer segítségével szabványosított munkafolyamataink, ügyfeleink számára készített könnyen áttekinthető dokumentumaink garantálják szolgáltatásunk megbízhatóságát.

Tuti menü