Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasházkezelők-Békés megye képes leírás - Társasházkezelők.tlap.hu
részletek »

Társasházkezelők-Békés megye - Társasházkezelők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsashazkezelok.tlap.hu » Társasházkezelők-Békés megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Békéscsabai Lakásszövetkezet

Békéscsabai Lakásszövetkezet

Az Ifjúsági Lakásépítő Szövetkezet Békéscsaba és a Békéscsabai Garázsépítő és Fenntartó Szövetkezet Békéscsaba - lakásszövetkezetünk jogelődje - 1962.november 2-án alakult. 2013. Június 1.-vel a Szövetkezet Igazgatósága egyszemélyes Kft.-t hozott létre, a lakásszövetkezet működésének bővítése és a vállalkozási lehetőségek kiterjesztése céljából.

GyulaHáz Kft

GyulaHáz Kft

A társasházak rendezetlen világában szeretnénk segítséget nyújtani, a jogszabályok útvesztőiben, a társasházak mindennapi életében való eligazodáshoz, s a későbbiek során együttesen jó úton járni. társasházak tulajdonosai sokszor megtapasztalták már, tisztelet a kivételnek, hogy társasházuk ügyes bajos dolgai nem haladnak, helyben topognak, s az esetlegesen felmerülő működési akadályokat, hibákat az élet által produkált feladatokat, nincs aki megoldja a többség számára elfogadható módon. Cégünk a Gyulaház Kft. erre a mindennapi társasházi életet súlyosan megzavaró vagy lehetetlenné tevő rendezetlenségre kínál megoldást. Igyekszünk az elmúlt évek során megszerzett társasházkezelői tapasztalatunkat, az eddig megismert szakembergárda tudására és hozzáértésére alapozva a társasházi tulajdonosok mindennapi életében hasznosítani, és a felmerülő feladatokat annak helye és módja szerint kezelni. A társasház működését átláthatóvá tesszük, saját fejlesztésű társasházkezelő program segítségével, ami a tulajdonosoknak állandó online kapcsolattal elérhető. A számvizsgálók tevékenységünket naprakészen ellenőrizhetik. A jogszabályi előírásoknak megfelelő, felügyeleti szerv és a számvizsgálók által bármikor ellenőrizhető kezelést végzünk.

Orosháza Városüzemeltető Zrt

Orosháza Városüzemeltető Zrt

Munkaterület: lakossági-, közületi hulladékszállítás szennyvízszippantás, konténer rendelés társasházak üzemeltetése fuvarozás, szállítás fűnyírás, fűkaszálás, parképítés, gondozás dugulás elhárítás csatornatisztítás kőműves munkák festés, mázolás útjavítás, bejáró építés önkormányzati vagyonkezelés piac és vásárcsarnok üzemeltetés társasházkezelés Gyopárosi fürdő üzemeltetése Gyopár Club Hotel üzemeltetése

RolandZon Kft

RolandZon Kft

Ha Ön szeretné, hogy társasházuk üzemeltetése szakértők kezébe kerüljön, keressen bennünket bizalommal! Cégünk családi vállalkozás, alapítói Salamon Zoltán György és Salamon Roland. Fő szolgáltatásunk a társasházak kezelése, és azok tulajdonosainak képviselete. Rendelkezünk a működéshez szükséges több éves szakmai gyakorlatokkal, végzettségekkel és engedélyekkel. szolgáltatásainkban törekszünk a társasházak ügyeit teljes körűen intézni és a házat hatékonyan, szakmailag a legmagasabb szinten működtetni. Elhivatottságunk, több, mint 10 éves rutinunk és támogatásukról biztosító referenciáink erős alapot képeznek arra vonatkozóan, hogy ügyfeleink a legnagyobb megelégedettséggel tapasztalják meg munkánk eredményességét mind a jelenben és jövőben is. Fontosnak tartjuk a tulajdonosokkal történő személyes kapcsolattartást, illetve a Számvizsgáló Bizottsági tagokkal történő együttműködést minden tekintetben. Feladatainkat gyorsan, rugalmasan és precízen intézzük. Úgy kezeljük a házat, mintha mi is tulajdonosok lennénk ott. Célunk, hogy a házak gondos kezelését valósítsuk meg és hosszútávon nyerjük el a tulajdonosok bizalmát. Folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat és fejlesztjük azok színvonalát. Egyedülállóan (megyénkben) a mi cégünk biztosít egyéni weboldalt a szerződött társasházak részére.

Tuti menü