Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasházkezelők-Baranya megye képes leírás - Társasházkezelők.tlap.hu
részletek »

Társasházkezelők-Baranya megye - Társasházkezelők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsashazkezelok.tlap.hu » Társasházkezelők-Baranya megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
5-Profi Kft

5-Profi Kft

Az ingatlanok értéke folyamatosan nő, és ezzel azonos nagyságban növekszik a tulajdonosok tulajdoni, a társasház kezelők szakmai felelőssége. Nem mindegy, milyen szakértelemmel és gondos gazdálkodással végzik a társasház kezelését. A társasházkezelés összetett feladat, melynek önmagában egy személy, akármilyen felkészült is, nem tud megfelelni. A munka profi elvégzéséhez szükséges közgazdasági, műszaki, jogi felkészültség. A fenti gondolatok figyelembe vételével alakítottuk meg az 5-Profi Kft.-ét, melyet szeretnénk most Önnek bemutatni. Társaságunk a társasházak kezelését teljes körűen végzi. Ez magába foglalja a pénzügyi gazdálkodást, műszaki fenntartást, jogi képviseletet, épület és ingatlan gondnokolást. Cégünk tagjai társasházkezelés területén több évtizedes szakmai gyakorlattal, szükséges képzettségekkel és jogosultsággal rendelkeznek.

Jókai Lakásszövetkezet

Jókai Lakásszövetkezet

A Jókai Lakásszövetkezet 1960. november 22-én alakult 128 lakással. Területileg Pécs belvárosában helyezkedik el. 1979-ben 100 lakásszámmal a volt Pécsi Területi Lakásépítő Szövetkezet olvadt be szövetkezetünkbe. Jelenlegi lakásszövetkezetünk 1972-ben alakult ki.Általunk kezelt szövetkezeti lakások és garázsok száma 649.

Klsz Kft

Klsz Kft

A Társasházi törvény értelmében a teljesség igényével: Közgyűlések előkészítése, tulajdonosok levélben történő értesítése, hirdetmény kihelyezése. Közgyűlés (részközgyűlés) levezetése, a megszavazott határozatok közzététele, azok végrehajtása. Közgyűlési Határozatok Könyvének vezetése. Éves beszámoló, következő évi gazdálkodási terv, közös költség hozzájárulási javaslat elkészítése, előterjesztése. Kapcsolattartás, együttműködés a számvizsgáló bizottsággal. Hasznosítási javaslatok előkészítése, elkészítése, véleményeztetése, elfogadtatása és a teljesítés ellenőrzése. Teljesen különálló bankszámlák nyitása a Társasháznak legmegfelelőbb vagy a Társasház által előre meghatározott pénzintézetnél. Teljes körű banki ügyintézés. Közüzemi szolgáltatókkal való kapcsolattartás. Az esetleges szerződések megkötése vagy módosítása. Közbeszerzések teljes körű bonyolítása.

Pannon Home Kft

Pannon Home Kft

A Pannonhome Kft. közel 5 éve foglalkozik társasházak kezelésével. Társaságunk szakmai hátterét gazdasági, jogi és műszaki alapokra építjük. Mi nem csupán egy társasházkezelő alapfeladataira' kínálunk megoldásokat, hanem azokat a problémákat is kezeljük, amit mások fel sem vállalnak. Mi a megoldást első kézből, biztos szaktudás birtokában kínáljuk. Társasházkezelői üzletágunk szakemberei a következő területeken állnak az Önök rendelkezésére: Társasházkezelés Ingat lankezelés Könyvelés, pénzügy Jogi képviselet Gondnoki szolgálat Műszaki üzemeltetés, karbantartási feladatok Takarítás, Kertészet Építési projekt-előkészítés, műszaki szaktanácsadás Műszaki ügyelet (6-20)

Tuti menü