Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasházkezelők-Bács-Kiskun megye képes leírás - Társasházkezelők.tlap.hu
részletek »

Társasházkezelők-Bács-Kiskun megye - Társasházkezelők.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsashazkezelok.tlap.hu » Társasházkezelők-Bács-Kiskun megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Center Call Kft

Center Call Kft

Cégünk, a Center Call Kft. a Társasházi Közgyűlés által felhatalmazva jár el a Társasházat érintő pénzügyi- és jogi, illetve működtetési ügyek intézésében elsősorban Kecskeméten. A társasház képviseletében elsődleges szempontként tartjuk szem előtt a tulajdonosi érdekek érvényre juttatását, a precizitást és a szakértelmet. Munkatársaink szakképzet társasházkezelő végzettséggel rendelkeznek. A kialakított 24 órás telefonos ügyfélszolgálatunknak köszönhetően mindig tudjuk fogadni a kezelt társasház tulajdonosainak, lakóinak a hívásait. Minden általunk képviselt társasház külön gazdasági egységként működik, társasházak nyilvántartását, könyvelését, számlázási feladatait a Költségsql speciális társasházkezelő programmal végezzük. Kérjük forduljanak hozzánk bizalommal!

Fekete-Pencz Társasházkezelő Iroda

Fekete-Pencz Társasházkezelő Iroda

Köszöntjük a Fekete-Pencz Ingatlaniroda társasházkezeléssel és ingatlankezeléssel foglalkozó oldalán! ...hogy miért érdemes minket választani? közel egy évtizedes ingatlanszakmai tapasztalattal rendelkezünk társasházkezelői és ingatlankezelői szakképesítésünk van belvárosi irodánkban is megtalálhatóak vagyunk, személyesen intézheti ügyeit ingatlanvállalkozás-felügyeleti hatóságnál nyilvántartással, regisztrációs számmal rendelkezünk referenciánk több mint 700 lakás egy kézben látjuk el a társasházkezelést, közös képviseletet és a könyvelést speciális házmester; könyvelői és nyilvántartói szoftvert használunk honlapunkon ügyfélkapun keresztül a tulajdonosok értékes információt kaphatnak 6 havonta folyószámlát küldünk a közös költség egyenlegéről cégünk a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének tagja 5.000.000ft-ig terjedő szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk Allianz Biztosító 100%-os pénzügyi garanciát vállalunk a társasház pénzügyi gazdálkodására, biztonságára

Kik-For Kft

Kik-For Kft

KIK-FOR Kft. megalakulása, 1993 októbere óta fontos feladata a tulajdonos Kecskemét Város Önkormányzata elvárásainak megfelelően a bérlakások költségtakarékos üzemeltetése, a cég tulajdonában lévő üzletek és egyéb bérlemények hatékony, nyereséges működtetése, továbbá egyéb gazdálkodási feladatok ellátása. A társaság tevékenysége tulajdonosi döntés alapján jelentősen bővült az elmúlt években az önkormányzati földterületek vagyonkezelői és városfejlesztési feladatainak végrehajtása, megvalósítása területén. A 2009. évben újabb jelentős feladat megvalósítása kezdődött, az önkormányzati intézmények karbantartási tevékenysége. Az elmúlt évek gazdálkodása alapján elmondható, hogy mind a bérlakás kezelés, mind az üzletvagyon hasznosítása és egyéb kapcsolódó tevékenységünk eredményes és sikeres volt, ennek hatásaként a ránk bízott önkormányzati vagyon és a kezeléséből származó bevételek évről évre emelkedtek. Tevékenységünkben azonban nemcsak a gazdaságossági szempontok játszanak szerepet, hanem célunk, hogy a város társaságaként részt vegyünk Kecskemét fejlesztésében, a városrehabilitációs szakmai feladatok megvalósításában, a városi érdekű felújításokban és kiemelt beruházásokban.

Társasházkezelő Iroda Kecskemét

Társasházkezelő Iroda Kecskemét

Köszöntöm a kecskeméti Társasházkezelő Iroda megújult honlapján! Irodánk a belvárosban - az EU-s forrásból felújítandó Rákóczi úttal párhuzamosan - a Frangepán sétány 2. szám alatt található. Jól megközelíthető gyalogosan, autóval és busszal is. Irodánk 2006-ban alakult, azzal a céllal, hogy kiszolgálja a társasházi tulajdonosokat a professzionális társasházkezelés szolgáltatásával. Irodánk jelenleg közel 1.000 külön tulajdont kezel.

Tuti menü