Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasházkezelők linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Társasházkezelők képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: tarsashazkezelok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 94 db
1. számú lakásfenntartó szövetkezet

1. számú lakásfenntartó szövetkezet

A mai magyar viszonyok között közel 2 millió ember él, több mint kétszázezer szövetkezeti lakásban. Nyugodtan állíthatjuk, hogy ezek testesítik meg az átlag magyar embert. Ők azok - közöttük mi is - akik nem családi házakban, nem külvárosi és elővárosi villákban élik le életüket, hanem az előző átkos rendszer tán egyetlen jó örökségeként ránk maradt lakótelepi panellakásokban. Fejér megye és e város élen járt a szövetkezeti mozgalomban. 40 évvel ezelőtt úttörő szerepet vállaltunk mi is, minden elő tanulmány és ismeret hiányában. Alakítottuk, szerveztük, irányítottuk ezt a szövetkezetet. Rengeteg gonddal, problémával taktikusan, közös bölcsességgel sikerült megoldani s összetartani a szövetkezet tagságát. Úgy kezdődött, hogy az iparosítási kampány idején sok ember költözött az új munkahelyéhez közel. Az épülő lakásokat a dolgozóknak adták, nem ingyen, de valójában kevesebb pénzért lehetett panellakáshoz jutni. Ez az időszak a mi szövetkezetünkben 1971-72-ben kezdődött. A mi szövetkezetünk 1972. augusztusában a régi Velinszky utcában, a mai Kigyó utca 1-4. számú épületben alakult meg. Indulásként 120 lakás tartozott a szövetkezethez. Ma, a város legnagyobb, de az ország egyik legjelentősebb szövetkezete lett: 3941 szövetkezeti lakás és 900 társasházi lakás kezelését végezzük még ezen felül.

5-Profi Kft

5-Profi Kft

Az ingatlanok értéke folyamatosan nő, és ezzel azonos nagyságban növekszik a tulajdonosok tulajdoni, a társasház kezelők szakmai felelőssége. Nem mindegy, milyen szakértelemmel és gondos gazdálkodással végzik a társasház kezelését. A társasházkezelés összetett feladat, melynek önmagában egy személy, akármilyen felkészült is, nem tud megfelelni. A munka profi elvégzéséhez szükséges közgazdasági, műszaki, jogi felkészültség. A fenti gondolatok figyelembe vételével alakítottuk meg az 5-Profi Kft.-ét, melyet szeretnénk most Önnek bemutatni. Társaságunk a társasházak kezelését teljes körűen végzi. Ez magába foglalja a pénzügyi gazdálkodást, műszaki fenntartást, jogi képviseletet, épület és ingatlan gondnokolást. Cégünk tagjai társasházkezelés területén több évtizedes szakmai gyakorlattal, szükséges képzettségekkel és jogosultsággal rendelkeznek.

Adria-Kontakt Kft

Adria-Kontakt Kft

Társasházkezelési elveink: Gondosság-Személyesség-Kapcs olatok A társasházkezelés mindig a tulajdonosi szempontok és a társasházi közösség igényeit maximálisan figyelembe véve történik. A közgyűlés határozatait a Határozatok Könyvében rögzítjük és azokat pontosan 'jó gazda' módjára végrehajtjuk és hajtatjuk! Szakszerűség-Szakértelem A társasházkezelői oklevél megalapozza, a gyakorlat biztosítja munkánk szakszerűségét. Pontosság-Könyvelés A pontos könyvelést rendkívül fontosnak tartjuk a társasház működtetéséhez. Profi könyvelővel dolgoztatunk, aki folyamatosan naprakész kimutatásokkal szolgál a lakók befizetéseiről, a kiadásokról és a társasház egyenlegéről. Biztonság-Biztosítás S zorgalmazzuk, hogy a társasház teljes körű biztosítást kössön, hiszen ez a gondolkodás nagyfokú biztonságot nyújt a tulajdonosi közösség egészének. Pénzügyi stabilitás Javasoljuk, hogy a társasház befizetéseinek egy részét Megtakarítási számlán tartsa, más részét a majdani felújításokhoz Lakás takarékpénztári számlára utalja (amelyhez évente 30% állami támogatást is kap). Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy az említett elérhetőségeken szívesen válaszolunk kérdéseikre, továbbá elkötelezettség nélkül várjuk Önt vagy tulajdonostársait egy személyes megbeszélésre vagy örömmel részt veszünk akár a társasház közgyűlésén is.

Alpha House Kft

Alpha House Kft

A Alpha House Kft. tevékenysége debreceni társasházak és panel épületek közös képviseletének ellátása mellett kiterjed az új építésű társasházak, lakóparkok kezelésére is Hajdú-Bihar megye egész területén. Cégünk fő törekvése, hogy megmutassa, Társasházát lehet olcsóbban és jobban működtetni, annál, ahogy most jelenleg Társasháza üzemel, ahogy azt most működtetik. Azon társasházakban, ahol mi látjuk el a közös képviseleti teendőket, első lépésként felülvizsgáljuk a társasház működési költségeit, hol lehet megtakarítást elérni. Nem számítunk fel külön könyvelési díjat, nincs telefon és egyéb rejtett költség sem, amelyet a Társasházra hárítanánk. Tagjaink mindegyike rendelkezik a feladat ellátásához szükséges társasházkezelői végzettséggel, ezen kívül műszaki, közgazdasági és mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkező szakember is van tagjaink között. Kérésével, kérdésével állandóan elérhet bennünket. Számunkra nagyon fontos a tulajdonosok megfelelő tájékoztatása. Műszaki szakembereink révén gyorsan és szakszerűen javítjuk ki a Társasház közös tulajdonú helyiségeiben hirtelen fellépő hibákat. Amennyiben nincs megelégedve jelenlegi közös képviselőjével, vagy azt tapasztalja mehetnének jobban és legfőképpen hatékonyabban Társasháza dolgai, keressen meg bennünket, hívja kollégáinkat ajánlatkérés céljából.

Andorné és Társa Bt

Andorné és Társa Bt

1992 óta kezelünk kisebb-nagyobb társasházakat Keszthelyen és vonzáskörzetében. A nap 24 órájában azon dolgozunk, hogy a csaknem 90 társasházunkban a legnagyobb rendben menjenek a dolgok. Házaink könyvelését megbízható mérlegképes könyvelőnk végzi, szakiparosaink a lehető legrövidebb időn belül segítenek megoldani a házakban felmerülő problémákat. Eddigi valamennyi referenciánkat (felújítások, szigetelések, homlokzatjavítások) a társasházakra szabott, kedvező hitelkonstrukciókkal, vagy a ház megtakarításaiból értük el lakóink megelégedésére. Az első társasházunk anyaga egy nagy papírdobozban érkezett hozzánk, azóta a megnövekedett bizalom jeleként újabb és újabb házak közös képviseletével bíztak meg bennünket. 1992 óta egyetlen fillért sem költöttünk reklámra. Ez a mi reklámunk. Amennyiben bármilyen kérdésük van a társasházkezeléssel kapcsolatban, forduljanak hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken, vagy keressenek fel bennünket az irodánkban az ügyfélfogadási napjainkon... Tisztelettel, Andor Béláné cégvezető, cégtulajdonos

AnRoD Kft

AnRoD Kft

Társasházak törvényben megfogalmazott közös képviselői feladatainak teljes körű ellátását, könyvelésének, nyilvántartásainak elkészítését vállaljuk. Mérlegképes könyvelői, társasházkezelői végzettség és tizenhét éves tapasztalat garantálja a szakszerű közös képviselői munkánkat. Fontosnak tartjuk a lakók érdekeinek összehangolását, hogy a társasház fejlődni tudjon és a benne lakók igényeit szolgálja. Célunk a mindennapok nyugalmát megteremteni otthonukban.

Antal József Társasházkezelő

Antal József Társasházkezelő

Antal József vagyok. A társasházkezelés, a közös képviseleti feladatok ellátása számos gonddal jár, valamint speciális szakértelmet, megfelelő tájékozottságot, gyakorlatot igényel. Egyéni vállalkozásom társasház-kezelési szolgáltatása keretében átvállalja ezeket a gondokat Önöktől. Végzettségeimet tekintve rendelkezem képesített könyvelői, vállalati tervezői, statisztikusi, pénzügyi ügyintézői (adó-, és illetékszak), társasházkezelői, vállalkozási ügyintézői szakképesítéssel.

Azurio Home

Azurio Home

Az Azurio Home Kft. egy teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás. A tulajdonosok a szektorban eltöltött több mint tíz év alatt szerzett tapasztalattal hozták létre a vállalkozást, a megfigyelt piaci hiányosságokra építve alakította ki a vállalkozás értékrendszerét, filozófiáját. Fontosnak tartjuk, hogy a Társasházak műszaki állapota mellett, az esztétikai állapota is megfelelő, javuló legyen, ezzel növelve az ingatlanok értékét. Munkánk során igyekszünk napi kapcsolatot kialakítani a tulajdonosokkal és a Számvizsgáló Bizottsági tagokkal, annak érdekében, hogy a Társasház kezelése során mind teljesebben megismerhessük, és figyelembe vehessük a közösség igényeit. Az átlátható gazdálkodásra nagy hangsúlyt helyezünk. A közös információkat a lakók számára elérhetővé tesszük, a behajtásokat gyors és hatékonyan kezeljük.

Bala Házak

Bala Házak

Balatoni Zoltán egyéni vállalkozó és a Balaházak Kft tulajdonosa vagyok, Kőbányán élek családommal egy régi építésű kisebb társasházban. Mikor 10 évvel ezelőtt mostani lakásunkban költöztünk felvetődött bennem annak a gondolata, mik azok a nehézségek, problémák, amelyek a környezetemben lévő társasházak életét megkeserítik, és mik lehetnének azok a szolgáltatások, amelyekkel én, mint közös képviselő, valami új szemléletet tudnék megvalósítani. Elvégeztem a tevékenységem megkezdéséhez szükséges ingatlankezelői szakképesítést és kezdetben csak saját házunkban, majd más társasházakban látom el a közös képviselői feladatokat. Fontosnak tartom, hogy munkám során ne essek abban a hibába, hogy ún. tömegkezelést folytassak, igyekszem mindig személyes kapcsolatot kialakítani az egyes ingatlanok tulajdonosaival. Leginkább személyes találkozások alkalmával tud az valóban kiderülni, hogy mik azok a problémák, amik leginkább megoldásra várnak az egyes lakóközösségeknél, az évi egy közgyűlés ennek kiderítésére nem elég. Az egyik legnagyobb kihívás sok esetben annak megértetése, hogy egy adott lakóközösségben az egyéneknek sokszor a saját érdekeit félre téve kell, egy a közösséget érintő problémát, feladatot megoldani. Hát, nem könnyű..... Munkámat maximálisan a Társasházi törvény paragrafusait szem előtt tartva végzem, és az alábbi szolgáltatásokat tudom nyújtani.

Hirdetés
Balkon Házkezelő Kft

Balkon Házkezelő Kft

Balogh Tibor vagyok, a Balkon Házkezelő Kft. ügyvezetője, tulajdonosa. 1991 óta foglalkozom ingatlankezeléssel, 1995 óta vagyok közös képviselő. Magasépítő mérnök (főiskola), logisztikai menedzser (egyetem) végzettséggel rendelkezem, és elvégeztem a társasházkezelő tanfolyamot. 2011-ig egyéni vállalkozóként végeztem ingatlankezelő tevékenységet, 2011-ben alapítottam meg a Balkon Házkezelő Kft-t. Munkatársaimmal elkötelezettek vagyunk az Ön ingatlana szakszerű, költséghatékony üzemeltetésében. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezem. Vállalom: az ingatlan hosszú távú, költséghatékony, szakszerű fenntartását, üzemeltetését napi kapcsolattartást az ingatlan tulajdonosaival, használóival, folyamatos jó kommunikáció biztosítását Az ingatlan értékes dolog, kezelését bízza szakemberre! Társasház kezelési tevékenységem egyik mottója: A társasházak működésének sok vetületét lehet jogi szabályok által befolyásolni, lehetséges továbbá műszaki jellegű elvárásokat is támasztani, azonban az emberek együttélésének, mindennapos konfliktusoknak nincsen szabályozás által orvosolható módszere. Sok esetben egy-egy elmérgesedett emberi konfliktus az egész társasház működését meg tudja bénítani. A társasházak egyik fő jellegzetessége ugyanis, hogy bár mindenki rendelkezik privát területtel, de elkerülhetetlen a közösségi tulajdonra vonatkozó egyetértés megteremtése.'

Barna Társasházkezelés

Barna Társasházkezelés

Megbízható Közös Képviselőt keres? Aki: valóban a társasház érdekeit képviseli, a tulajdonosok közreműködésével, és jóváhagyásával irányítja a társasház ügyeit, folyamatosan keresi a megtakarítási és bevételszerzési lehetőségeket, a közös költség csökkentése érdekében, minden hónapban hibafelmérést és igény szerint fogadóórát tart társasházukban, hogy minél hamarabb megoldja a felmerülő problémákat, karbantartási és felújítási tervet dolgoz ki és hajt végre, a folyamatos állagmegóvás érdekében, leellenőrizhető. A megoldás: BARNA Társasházkezelés Társasházak teljes körű közös képviselete, könyvelése

Bartók Béla Lakásfenntartó Szövetkezet

Bartók Béla Lakásfenntartó Szövetkezet

Tisztelt Látogató! Szeretettel köszöntjük lakásszövetkezetünk honlapján! Bízunk abban, hogy honlapunk segítségére lesz Önnek abban, hogy jobban megismerhesse szövetkezetünket, szolgáltatásainkat, tájékozódhasson az ingatlanát érintő történésekről, eseményekről. Bemutatkozás A lakásszövetkezet cégbíróságon bejegyzett székhelye, Szombathelyen a Szűrcsapó utca 26/F szám alatt található. Ezen a címen működik a lakásszövetkezet irodája is. A lakásszövetkezet irányításáért, működéséért, gazdálkodásáért felelős munkatársak ebben az épületben végzik tevékenységüket. Ügyfélfogadási időben itt kereshetik fel ügyintézőinket a lakásszövetkezetünk iránt érdeklődők. A Bartók Béla Lakásfenntartó Szövetkezet 1970. augusztus 10-én alakult. Jelenleg lakásszövetkezetünkhöz 25 szövetkezeti épület tartozik, ez 1423 lakást, 110 garázst jelent. A szövetkezeti épületeken túlmenően 19 társasház közös képviseletét is ellátjuk, ez további 678 lakást, 23 garázst jelent. Mindösszesen: 2234 ingatlant tart fenn és kezel a lakásszövetkezet.

Békéscsabai Lakásszövetkezet

Békéscsabai Lakásszövetkezet

Az Ifjúsági Lakásépítő Szövetkezet Békéscsaba és a Békéscsabai Garázsépítő és Fenntartó Szövetkezet Békéscsaba - lakásszövetkezetünk jogelődje - 1962.november 2-án alakult. 2013. Június 1.-vel a Szövetkezet Igazgatósága egyszemélyes Kft.-t hozott létre, a lakásszövetkezet működésének bővítése és a vállalkozási lehetőségek kiterjesztése céljából.

Beksz Házgazda Kft

Beksz Házgazda Kft

A BEKSZ-HÁZGAZDA Kft. folyamatosan fejlődő szakember gárdájával új lehetőségeket keresve dinamikusan, rugalmasan kíván megfelelni ügyfeleinek. Komplex szolgáltatáscsomagok kidolgozásával kívánjuk megkönnyíteni, egyszerűsíteni az ügyek intézését. A legjobb partnerek szeretnénk lenni abban, hogy ügyfeleinket segítsük a számukra legmegfelelőbb ajánlatainkkal az ingatlanközvetítés, biztosítás és pénzügyek terén. A 'jó gazda gondosságával' szeretnénk jó gazdáivá válni az általunk jelenleg és a jövőben kezelt társasházaknak, s ezáltal piacvezetővé válni a Társasházkezelésben a régió területén. Tekintse meg honlapunkat, további kérdéseivel forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Beregi Társasházkezelő Kft

Beregi Társasházkezelő Kft

A Beregi Társasházkezelő és Szolgáltató Kft. 2008. 05. 08-án lett a cégbíróságon bejegyezve. A társaság tulajdonosa: Beregi Anikó és lánya. Fő tevékenység: társasházkezelés és könyvelés. Mindkét tevékenységhez a szükséges OKJ-s képzettséggel Beregi Anikó ügyvezető rendelkezik, aki a könyvelést 15, a társasházkezelést 10.-ik éve végzi, - a cégalapítást megelőzően egyéni vállalkozás keretén belül. Vállalkozásunk a Magyar Társasházkezelők Országos Egyesületének tagja, így a szakmai ismereteinket is folyamatosan bővíteni, illetve a változásokat naprakészen követni tudjuk. A társasházak könyvelését és az egyéb analitikus nyilvántartást a Magyar Társasházkezelők Országos Szövetsége által ajánlott Házmester számítógépes programon végezzük, amely 2008-ban szakmai különdíjat kapott. Jelenleg kettőezer albetétet (lakás, üzlet és garázs) kezelünk Nyíregyházán, Nagykállóban, Újfehértón és Nyírbátorban. A társasházkezelés összetett feladat, melynek egy személy már csak időben sem tud megfelelni, mivel nem lehet egy időben a bankban, a biztosítónál, az önkormányzatnál valamelyik szolgáltatónál vagy hatóságnál és nyilván ekkor nem tud sem telefonon sem személyesen ügyfelet fogadni. Ezen problémák kiküszöbölésére, a tulajdonosok ügyes-bajos dolgaikkal bizalommal fordulhatnak munkatársainkhoz.

BírLak Társasházkezelés

BírLak Társasházkezelés

Irodánk országosan foglalkozik online társasházkönyveléssel. Több éves tapasztalattal rendelkezünk mely által hatékony és magabiztos munkavégzést tudunk nyújtani partnereinknek. Programunk kifejezetten társasházak könyvelésére szolgál a számviteli törvény előírásainak alkalmazásával és betartásával. Online ügyfélkapu rendszerünk segítségével bárhol és bármikor hozzáférhet a társasház anyagaihoz (kimutatások, befizetések, egyenlegek stb). Önnek nincs más dolga mint eljuttatni hozzánk a társasház bizonylatait elektronikus vagy hagyományos postai úton a többi a mi dolgunk. Szakképzet társasházkezelés Székesfehérváron! Társasházkezelő kollégánk munkáját segíti jogi, pénzügyi képviselőnk. Továbbá kipróbált jó minőségű munkát nyújtó műszaki szakemberek. Fellépő probléma esetén akár hétvégére is elérést biztosítunk. Kérésre helyszíni fogadó órát is tudunk biztosítani a hét bármelyik napján. Folyamatosan figyeljük az önkormányzati és országos pályázatokat ezzel is segítve a Társasházak felújítását, működését. Nálunk nincsenek rejtett költségek , nem számítunk fel telefondíjat , egyéb más összeget. Garanciát vállalunk rá hogy a Vállalási díjon felül nem kell többet fizetnie.

Block 2000 Ingatlankezelő

Block 2000 Ingatlankezelő

Sokszor felteszik a kérdést, mitől jó egy közös képviselő? Erre nagyon nehéz röviden válaszolni. Szerintünk a közös képviselő akkor jó, ha megtalálja az általa kezelt társasház számára legjobb megoldásokat, és úgy tudja üzemeltetni a társasházat, hogy szinte azt a tulajdonosok nem is érzékelik. A meghibásodásokat a lehető leghamarabb kijavíttatja, az időszakos karbantartási munkákat időben elvégezteti. A felújítási munkáknál előre és hosszú távra tervez. Jó közös képviselő viszont nem létezik, jó lakóközösség nélkül! Önök nélkül nem megy! Összegezve a jó közös képviselő, amikor kell észrevehetetlen, de jól tudja szervezni, irányítani a társasház folyamatos karbantartását, felújítását. Megfelelő technikai háttérrel rendelkezik, hogy ügyfeleit ki tudja szolgálni, tájékozottságában, tudásában naprakész, udvarias, de ha kell tud szigorú is lenni (behajtások, tulajdonosok érdekeinek képviselete). Mi igyekszünk ezeknek a követelményeknek megfelelni, és bízunk benne,hogy ebben Ön is partnerünk lesz. Válasszon megbízható, elérhető, tapasztalt közös képviselőt!

Tuti menü